DCS Simple Radio Standalone

Digital Combat Simulator
Gibby
rank2
rank2
Reactions:
Inlägg: 90
Blev medlem: 07 aug 2017, 15:24
Namn IRL: William

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av Gibby » 09 aug 2017, 18:12

Har en fråga ang SRS. är det bara jag som får en osynlig ruta (när jag håller muspekaren över clienten i taskbar). Det är bara en tom ram, har googlat och gjort allting som installations instruktionerna bet mig göra.

Tack på förhand./Gibby
Är det Fille, eller är det Splash?

Användarvisningsbild
Rivvern
Administrator
Administrator
Reactions:
Inlägg: 4976
Blev medlem: 03 okt 2011, 23:06
Namn IRL: Daniel Holst
Ort: Hjo
Kontakt:

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av Rivvern » 10 aug 2017, 09:38

Servern kommer vara nere under dagen.
BBBBBBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTT
BildBildBild

Användarvisningsbild
Justin Case
Administrator
Administrator
Reactions:
Inlägg: 5233
Blev medlem: 04 okt 2011, 22:35
Namn IRL:
Ort: Uppsala

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av Justin Case » 10 aug 2017, 10:23

Tyvärr så har jag inte sett någon med samma problem som dig Gibby, jag ska kika vidare.
Svaret på din fråga är antagligen "AKT POS / UT" eller *NAV, EGI och slutligen EAC.

Knugen
Moderator
Moderator
Reactions:
Inlägg: 1486
Blev medlem: 21 nov 2014, 23:52
Namn IRL: Daniel
Ort: Stockholm

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av Knugen » 10 aug 2017, 10:40

Gibby, testa att köra programmet med adminrättigheter (högerklicka -> kör som administratör) om du inte redan gjort det

Vad har du för OS?

Brink
rank6
rank6
Reactions:
Inlägg: 1115
Blev medlem: 29 jan 2016, 13:15
Namn IRL:

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av Brink » 06 nov 2017, 20:49

Vad står egentligen Simple för i Simple Radio?

Installerat skräpet, tror att jag har rätt input samt output. Kan sända men hör inte svar, kan dock se att det sänds på kanalen. Andra bortkastade kvällen i rad, tror att högre makt försöker tala om för mig att ägna mig åt annat än DCS... Lutar åt att ta det "rådet"!

Pocket
rank6
rank6
Reactions:
Inlägg: 804
Blev medlem: 08 aug 2017, 10:15
Namn IRL: Joakim Johansson
Ort: Åtvidaberg

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av Pocket » 06 nov 2017, 21:51

Nej, hav förtröstan Brink! Ty i församlingen finnas fränder som skola lyfta dig ur mörkret!

Hjälp Karlsstackarn nån...
Oculus Rift S, TM Warthog HOTAS, VKB Gunfighter MKII MCG, MFG Crosswind, Gametrix Jetseat.
AV8B, AJS37, F14, F16C, F/A18C, Spitfire, M2000C, L39C, Mig15, FW190 D-9, Mi8, UH-1H, A10C, P51D, KA50, F86, Yak 52, FC3
CA, PG
Normandy+WWII AP.

Användarvisningsbild
SE-FLA
rank3
rank3
Reactions:
Inlägg: 298
Blev medlem: 21 feb 2017, 13:53
Namn IRL:

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av SE-FLA » 06 nov 2017, 22:24

Då har du inte rätt output, hör du dig själv när du testar med test audio knappen (glömt vad den heter)?
Bild
AJS37, FA-18C, A10-C, Ka-50, SA342, SU-25T, M-2000C, UH-1H, F15-C, TF-51D, SU27, L-39
Oculus Rift VR
Thrustmaster HOTAS Warthog stick+throttle
MFG Crosswind pedals
Wheel Stand Pro/Super Warthog

Brink
rank6
rank6
Reactions:
Inlägg: 1115
Blev medlem: 29 jan 2016, 13:15
Namn IRL:

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av Brink » 07 nov 2017, 06:51

Nä, hör inte mig själv vid test. Inte vid något av de tre tillgängliga varianterna för output.

Ska testa snabbt ikväll igen om jag hinner. Fungerar det fortfarande inte så vet jag inte vad mer man kan göra och då får det vara.

Luring
rank2
rank2
Reactions:
Inlägg: 55
Blev medlem: 06 okt 2013, 21:42
Namn IRL: Leif Lind
Ort: Lur

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av Luring » 07 nov 2017, 17:59

Jo en dum fråga har du höjt ljudet på radion i cockpit

Brink
rank6
rank6
Reactions:
Inlägg: 1115
Blev medlem: 29 jan 2016, 13:15
Namn IRL:

Re: DCS Simple Radio Standalone

Inlägg av Brink » 07 nov 2017, 18:36

Nä, en bra fråga. Och svaret är ja.

Ska strax sätta mig ner med SR och se om jag kan få någon fason på det. Börjar dock bli rejält brydd, känns som att jag gått igenom det mesta vad gäller inställningar.

Skriv svar